Росія піде на поступки у переговорах: астролог розповіла, чого чекати від війни найближчим часом

Росія піде на поступки у переговорах: астролог розповіла, чого чекати від війни найближчим часом

Відповідь на запитання “Коли закінчиться війна?” залишається найбільш актуальною для більшості українців. Цю “загадку” намагаються розгадати політики, військові експерти, а також астрологи.

Своє пророцтво озвучила і відомий астропсихолог Валентина Віттрок, інформують “Факти”.

За її словами, переломний момент уже настав 12 квітня – всі зірки зійшлися на небі, щоб сприяти нашому просуванню.

“Саме в цей час на небі сталося з’єднання Нептуна і Юпітера в знаку Риб. Це рідкісне з’єднання, яке відбувається раз на 166 років і несе за собою переломні моменти. Можна звернутися до історії – так траплялося вже не раз. І ось тепер таким переломним моментом стала ліквідація флагмана російського військово-морського флоту, крейсера “Москва”.” – заявила астролог.

Вона зазначила, що саме ця подія стала символом перемоги та початком невідворотного краху Росії. Ліквідація “Москви” вдарила не лише по престижу військових, а й по емоційному стану росіян та Путіна у тому числі.

“Положення Меркурія в Тельці (як відомо, саме цей знак – покровитель України) вказує на те, що Росії таки доведеться піти на підписання важливих документів. Причому здебільшого – спрямованих на захист України на шкоду Росії. Від колишніх її вимог не залишиться і сліду. Агресор ще проситиме пом’якшення покарання, але пощади йому не буде. Як і людям, які стоять за смертями численних мирних жителів”, – резюмувала Валентина Віттрок.

Читайте також  Міста горітимуть, почнеться блекаут, а путіна забере пекло: з'явилося чітке передбачення про кінець війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело