“Москва зламалася об Русь-Україну”: на РФ чекають ізоляція, війни та проблеми – Арестович

Радник голови ОПУ спрогнозував майбутнє Росії.

На Росію чекають ізоляція, кавказькі війни, поразка на Близькому Сході та проблеми у Центральній Азії й на Поволжі.

Таку думку висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

“Сьогодні Київ повертає собі первородство. Події, які відбуваються на наших очах і з нашою активною участю, не просто Історичні – метаісторичні, – вважає Арестович. – Москва зламалася об Русь-Україну, і негайно прийшли в рух титанічні Історичні плити, які, здавалося б, заклинили навіки. Москва вступила на шлях історичної ізоляції, скукожіванія назад у Московію – питоме, патріархальне, заскорузле князівство”.

На його думку, центр історичних подій переноситься у трикутник Таллінн – Прага – Константинополь.

“На нас чекають релаксаційні конфлікти та переформатування Східної Європи – тривалий процес, у результаті якого, якщо будемо грамотно працювати, безперечним регіональним лідером стане Русь-Україна. На Москву чекають ізоляція, кавказькі війни, поразка на Близькому Сході та проблеми в Центральній Азії й на Поволжі”, – заявив Арестович.

Він упевнений, що до 2028-35 року буде зовсім інший геополітичний ландшафт: “У трикутнику вже Берлін – Константинополь – Казань, зіркою посеред якого сяятиме Київ”.

“Українці багато втратили, живучи в ілюзіях до війни 2014 року. Тепер, протверезівши, повертають більше – відразу за 300, 500, за 1000 років. Москва, яка влаштувала цю війну, і посилено створювала нам і всьому світу гібридні ілюзії, врешті-решт, обдурила саму себе. У Москві перемогла дурість – це очевидно, дивлячись на рішення, які вони ухвалюють. Тепер воронка падіння почне захлопуватися ще стрімкіше. А на тлі всього цього – стогін і скрегіт зубовний душам, що повірили в чорну месу кремлівського великодержавства”.

Раніше Арестович заявив, що у російської армії на цей час практично вичерпалися оперативні резерви для наступу в Україні.

Читайте також  У Росії в ДТП постраждали 6 українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело