Що буде з пенсіями за квітень і березень під час війни: куди звертатися, якщо не отримали виплати

Що буде з пенсіями за квітень і березень під час війни: куди звертатися, якщо не отримали виплати

Українцям виплачують пенсії за квітень в повному обсязі – дехто ще чекає за березень.

В Україні, незважаючи на війну, продовжують виплачувати пенсії. Це дуже важливо для населення, яке залишилося у скруті та в умовах здорожчання продуктів харчування, плати за комунальні послуги і транспорт. Про це повідомили у Пенсійному фонді України.

Станом на 11 квітня 2022 року на пенсійні виплати за квітень спрямували 25,9 мільярдів гривень, зокрема сім мільярдів гривень пуде на виплату пенсій через “Укрпошту”, ще 18,9 мільярдів гривень – через уповноважені банки.

На рахунки пенсіонерів уповноважені банки зарахували всі заплановані виплати, а “Укрпошта” доставила понад половину (50,29 відсотків) профінансованої суми за квітень. На Херсонщині продовжують доставляти пенсійні виплати за березень.

Із заявами про отримання пенсії за тимчасово зміненим фактичним місцем проживання до органів Пенсійного фонду України звернулись 4 тисячі 175 осіб – щодо виплати в іншому відділенні АТ “Укрпошта”, та 5 тисяч 259 осіб – щодо здійснення грошових переказів через міжнародну платіжну систему “MY TRANSFER” (АТ “Ощадбанк”).

 

Читайте також  В Україні набуло чинності держрегулювання цін на гречку і цукор: повний список продуктів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело