Доленосна дата 12.04.2022 може перевернути історію: що чекає на Україну

Астрологиня спрогнозувала кінець війни та подальшу долю росії

Спрогнозувати точний кінець війни не під силу навіть найпотужнішим астрологам. Валентина Віттрок, астропсихолог, каже що доленосна дата не за горами – 12 квітня.

Саме 12 квітня може змінитися хід історії. Цього дня відбудеться з’єднання Юпітера та Нептуна у сузір’ї Риб.

Таке явище трапляється раз на 166 років, і це неодмінно позначиться на стосунках України та росії.

Історія циклічна, і події які відбувалися 166 років, можуть мати повторення.

У цей період – 166 років тому – точилася російсько-турецька війна. З’єднання Нептуна з Юпітером у знаку Риб відбулося 17 березня 1856 року, і вже за два тижні було підписано Паризький мирний договір. Відповідно до договору Туреччина залишалася цілісною та незалежною державою, а гарантом такого її статусу ставали Велика Британія, Франція та Сардинія-П’ємонт. Бессарабія відходила до Молдови, а Росія позбавлялася протекторату над Сербією та Валахією.

Тоді росія програла війну. Зважаючи що наразі у переговорному процесі між Україною та росією бере участь Україна, історія може повторитися.

Астрологиня звертає увагу, що якщо як точки відліку брати — 12 червня 1990 (ухвалення декларації про створення Росії як держави) і 25 грудня 1991 (день підняття прапора Російської Федерації) — становище планет також говорить про її можливий програш у війні. З’єднання Нептуна з Юпітером у карті 1991 року вказує на те, що Хірон перебуває у восьмому будинку (по суті – будинку війни) у напружених аспектах до місячних вузлів. Становище ускладнює Чорний Місяць, що перебуває там, що може вказувати на поразку або ілюзію виграшу. Транзитний Марс, що перебуває в четвертому будинку, який відповідає за хвороби, робить напружений аспект до натального Плутона, що може говорити про можливі руйнування та втрату територій.

У підписанні документів, які навряд влаштують росію загальний тон задаватиме Меркурій.

Головне поєднання місяця Нептун-Юпітер перебуває в будинку хвороб у напруженому аспекті до Сонця Росії. У цій карті ми також бачимо транзитне проходження Чорного Місяця по будинку авторитету Росії, що буде говорити про серйозні та болісні удари, які будуть завдаватися протягом усього наступного часу – втім, вони вже завдаються. Після всього, що сталося, цій країні буде складно повернути собі хоч позитивну репутацію на міжнародній арені.

Читайте також  В Україні є унікальне озеро краси. Де воно заховане і чим особливе

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело