Війну в Україні можуть “поставити на паузу”

Війну в Україні можуть “поставити на паузу”: астрологиня дала прогноз і розповіла, чим це загрожує

Україна у квітні-травні 2022 року вестиме тяжкі переговори з Росією про припинення війни, але противник спробує витиснути максимум із ситуації на фронті, що негативно вплине на діалог сторін. Проте вже незабаром війна в Україні може перейти у менш агресивну фазу.

Про це заявила астролог Наталія Нестеренко. За її словами, війну в Україні можуть “поставити на паузу”, що буде пов’язане із сильною підтримкою Києва західними союзниками. Однак усі домовленості, досягнуті у цей період із Росією, не будуть дієві.

Астролог зазначила, що другий раунд переговорів триватиме у липні-серпні, але тоді ситуація може кардинально змінитись через втручання у процес США та НАТО.

Третій етап переговорного процесу відбудеться наприкінці 2022 року – на початку 2023 року, коли почнеться крах путінського режиму і буде зупинена російська агресія.

За словами Нестеренко, поки що важко сказати, чи йтимуть військові дії протягом усього року, адже є кілька сценаріїв розвитку подій. Війна може бути припинена у квітні-травні, але у липні-серпні відбудеться ескалація, після чого втрутяться США та НАТО.

Інший сценарій – Росія зірве квітневі домовленості в середині або наприкінці літа і почне агресію проти країн НАТО, що загрожує глобальною війною.

Переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв заявив, що у квітні 2022 року ситуація в Україні дещо стабілізується і, незважаючи на бойові дії, у деяких регіонах розпочнеться відновлення міст. Серйозних атак на західні області не буде.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона торкнеться Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули.

Читайте також  "Масштабний снігопад накриє Україну вже завтра, вражаюча гроза хлине на ці міста": синоптики про сніг посеред весни

У свою чергу, автор каналу Irina Astrology Horoscope заявила, що Україна переможе у війні з Росією, але періоди перемир’я чергуватимуться з новими загостреннями. Президента Росії Володимира Путіна чекає смерть, але є кілька сценаріїв.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело