Росіяни шоковані, що в лікарнях України навіть шафи є: “Що за готель?”

Росіяни шоковані, що в лікарнях України навіть шафи є: “Що за готель?”

Під постом президента України про поранених прикордонників, знайшли причину ненависті російських окупантів.

Росіяни настільки дикі, що просто не можуть повірити, що в лікарняній палаті може стояти звичайна шафа для одягу.

Це стало зрозумілим під постом Володимира Зеленського у Facebook, у якому він пише, що завітав до лікарні з пораненими прикордонниками та вручив медалі нашим Захисникам. Там з’явився коментар від користувача з російським прапорцем замість обличчя.

У коментарі йшлося, що Зеленський буцім-то знімає фейкове фото, адже в лікарняній палаті знаходиться шафка.

“Що за готель чи санаторій?! У якій лікарні в палаті шафа для одягу стоїть? Знову Зел. фейки знімає!”, – написав користувач.

На що отримав відповідь українців, які зрозуміли, що у рашистів настільки все погано, що просту лікарняну палату вони сприймають за готельний номер.

Багато українців зрозуміло що відрізняє рашистів від українців. Та чому вони так ненавидять нас — бо самі живуть у злиднях.

“Якщо вони порівнюють наші лікарні з санаторіями, то що б вони заспівали коли побачили наші готелі чи санаторії”, “Вам складно буде уявити, але в українських лікарнях у палатах ще й телевізори з холодильниками стоять. Ну це так, чисто інформація для роздумів, якщо вас дивує шафа для речей”, “Якщо ваші солдати-мародери тягнуть з наших будинків все до спідньої білизни, то хто ви є? Злодії та злидні, і за законом воєнного часу їх мочать, де спіймають, навіть у сортирі, де ваше місце, всіх “великих братів”, – написали українці під коментарем.

Читайте також  ЗМІ дізналися деталі нічної "пригоди" медсестри у Харкові, яка кидалася на дітей в лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело