Полонений-окупант з Горлівки на прізвисько “Чмоня” став новим інтернет-мемом

Полонений освітянин-окупант з Горлівки на ім’я Андрій Рязанцев, якому дали прізвисько “Чмоня”, став новим мемом у мережі. Користувачі монтують відео, де фотошоплять його у різні сцени та обставини, повторюють образ та жартують з приводу спроби захопити Україну.

Ролики з хештегом “Чмоня” набрали вже більше 40 мільйонів переглядів в TikTok. Під пісню співачки Русі “Не стій під вікном” знято тисячі кліпів із загарбником в головній ролі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Як відомо, разом із 12 побратимами Андрій Рязанцев здався у полон українським військовим на початку березня. Було встановлено, що під час мобілізації у так званій “ДНР” освітяни вступили до лав одного з мотострілецьких підрозділів незаконних збройних формувань Росії.

Проте довго воювати на боці окупантів новоспеченим солдатам не судилося, тому вони вирішили здатися ЗСУ. Традиційно загарбників сфотографували і виклали світлини у вільний доступ, де їх і знайшли користувачі TikTok.

 

Розгублений та недолугий зовнішній вигляд “Чмоні” так розсмішив юзерів, що вони одразу почали створювати косплеї на нього, одягаючи військовий одяг батьків, створювати ролики типу “Який Чмоня сьогодні”, фотошопити його в різні кумедні ситуації та місця або просто порівнювати з дитиною, якій дали до рук зброю.

Такі відео на платформі збирають від десятків до сотень тисяч лайків і безліч коментарів.

Вдалося відшукати навіть сторінку Андрія Рязанцева в соціальних мережах, де він викладав фотографії з окупованого Криму, Москви та просто публікував світлини з повсякденного життя.

Читайте також  У селищі на Волині дитина померла під час служби в церкві

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело