Полонений росіянин розповів матері про війну в Україні: “двохсотих” не забирають, поранених вбивають самі

Полонений росіянин розповів матері про війну в Україні: “двохсотих” не забирають, поранених вбивають самі

Полонений російський військовий розповів матері моторошні подробиці війни в Україні та попросив спробувати його обміняти.

Відповідне відео опубліковано у соцмережах.

“Ці суки навіть “двохсотих” не забирають, поранених убивають самі. Чи мінятимуть полонених – це питання. Усіх убили, вони навіть не забирають трупи. Нікому навіть похоронка не прийшла. Тиждень (боїв – ред.) пройшов. Я попрошу адвоката, щоб він із тобою зв’язався, у мене в тюрмі немає ні **я”, – звернувся полонений до матері.

Росіянин сказав, що командування надіслало їх на смерть, загинув увесь батальйон. Поки він живий, є можливість обміняти його як військовополоненого, зв’язавшись із комітетом солдатських матерів.

“Ти тільки сильно не кричи, що всіх убили, що трупи не забирають. ФСБшники тебе за шкірку прихоплять. Просто скажи, щоб полонених бодай поміняли. Бо якщо ти почнеш сильно бучу піднімати, на тебе наїдуть ФСБшники”, – попередив він і розповів, що у полоні його “не б’ють, не мучать, годують”.

Читайте також  Синоптики шоковані: Україну накриє шалена погода з морозом у -17 градусів, снігопадом і грозою! Деталі...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело