Ми зробимо те, чого не міг зробити ніхто, – повалимо головного диктатора світу

Ми зробимо те, чого не міг зробити ніхто, – повалимо головного диктатора світу

«Борітеся – поборете!», – говорив наш великий Т.Г. Шевченко. Скільки ми пройшли разом, скільки перетерпіли, скільки побороли! Триває четвертий день російської агресії проти України, так, лише четвертий, але які у нас досягнення!

Ще тиждень назад ми пили зранку каву, відводили дітей в садочки, йшли на роботу, по вечорам кожен займався своїми улюбленими справами. Але 24 лютого 2022 року наш ранок почався не з кави, а з жахливих звуків, звуків вибухів та обстрілів. Страх, нерозуміння ситуації, паніка заполонили наші почуття, очі наливались сльозами. Почалась справжня, реальна, кровава війна. Війна російського диктатора, кроволюба, окупанта проти мирних, свободолюбивих, спокійних українців.

Кремлівський диктатор хотів, аби Збройні Сили України склали зброю і віддали Україну під контроль загарбникам. Але все пішло не по плану, адже вольові українці нікому і ніколи не будуть підкорятись. Це народ, який найбільше любить дві речі: борщ та свободу!

І от, четвертий день знищення російських окупантів. Четвертий день об′єднання всіх українців, від маленького до великого, навколо спільного горя. Результати неймовірні! Помалу, крок за кроком, ми їх знищуємо, під їх ногами горить земля, а в очах кожного, хто бореться за свободу, горить вогонь, палкий та яскравий!

Ми завжди справлялись, справимось і сьогодні! На нашу долю випала складна задача – знищити імперію, але очі бояться, руки – роблять. А очі наших захисників не бояться! Це – прямий шлях до перемоги! Об′єднуймось разом, від дій кожного залежить майбутнє великої, міцної, а головне незалежної держави – Україна. Пам′ятаємо, після заходу обов′язково настане світанок!

Читайте також  Потап зворушив мережу фото змужнілого сина: "Це що за кульбабка?

Війна… Кровава, нищівна, страшна. На жаль, саме такий час зараз переживає Україна. Так, страшно, так, важко, так, моторошно. Але як же приємно бачити те, як знову і знову в новинах з′являється фраза «… під контролем українських військових».

Наші сильні, наші войовничі, наші українці! Не знаємо, що буде завтра, але точно впевнені, що дуже скоро синьо-жовтий буде майоріти у всіх куточках України, від заходу до сходу, від півночі до півдня! Нас буде поважати весь світ, адже саме ми, такі бойові і сміливі, зробимо те, чого не міг зробити ніхто, – повалимо головного диктатора світу!

Ми віримо у вас!

І повторюємо – все буде УКРАЇНА!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело