Вимкніть геолокацію: артилерійський вогонь координуватимуть за телефонами, інструкція для Android і iOS

Вимкніть геолокацію: артилерійський вогонь координуватимуть за телефонами, інструкція для Android і iOS

Ворог зрозумів, що нанесення міток на дороги і дахи будинків, інших об’єктів втратило свою ефективність. Тепер артилерійський вогонь або інші дії ворога будуть координуватися по скупченнях мобільних телефонів

Україна вже котрий день бореться з орками Путіна, які прийшли з війною на наші землі. Окупанти опускаються до найганебніших методів ведення війни.

З 25 лютого 2022 року українці масово знищують мітки, які залишають ДРГ на будинках, деревах і стовпах для обстрілів або ж висадки десанту.

В СБУ повідомляють що всі цивільні особи, військові і бійці територіальної оборони, які перебувають в зоні бойових дій повинні відключити в налаштуваннях телефону виявлення по геолокації.

Ворог зрозумів, що нанесення міток на дороги і дахи будинків, інших об’єктів втратило свою ефективність. Тепер артилерійський вогонь або інші дії ворога будуть координуватися по скупченнях мобільних телефонів.

Крім того, він зазначив, що мітки як і раніше потрібно знищувати, оскільки є різні версії їх призначення. Серед них: коригування на війни, позначки для десанту і ДРГ і ще — відволікання уваги і позначення непридатного об’єкта.

Як відключити геолокацію на Android

  • Конкретний спосіб залежить від оболонки операційної системи, яку кожен виробник самостійно встановлює на свій смартфон.
  • Однак у всіх випадках це буде спеціальне меню.
  • Щоб легко його знайти, скористайтеся рядком пошуку в розділі Налаштування.
  • Різні компанії можуть по-різному називати цю настройку. Наприклад, в смартфонах Xiaomi Це “місце розташування”, а у Samsung – “розташування”. Також можна спробувати такі варіанти як” геолокація”,” GPS ” та інші синоніми.
  • Після того як необхідне меню відкрито, необхідно вимкнути відповідний перемикач.

Як відключити геолокацію на iOS
Спосіб в цьому випадку дуже схожий.

  • У розділі “Параметри” – “приватність”вашого смартфона знайдіть меню “служби локації”.
  • Змініть відповідний перемикач.
  • Крім того, нижче ви зможете бачити список додатків для вибіркового Відключення доступу до даних місця розташування.

Читайте також  На очах у сина: в поїзді Укрзалізниці неадекват побив і намагався зґвалтувати пасажирку (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело