У бетонному “саркофазі” знайшли жінку, яка загадково зникла шість років тому: деталі НП та Фото

У Солом’янському районі Києва знайдено мертвою киянку, яка зникла ще у січні 2016 року. Тіло матері в залитому бетоном ящику несподівано виявила її дочка.

вбивство жінки у Києві

Докладніше про трагедію читайте у матеріалі OBOZREVAТEL.

Страшна знахідка
13 лютого стало випробуванням для 29-річної доньки зниклої Оксани Сивак. У той час дівчина перебувала в материнській квартирі одного з будинків на вул. Ніжинській.

“Квартира розташована на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Дівчина розбирала балкон – мав бути ремонт – і побачила довгий ящик, залитий бетоном. Від нього йшов характерний запах, і киянка одразу ж зателефонувала до поліції. Вона запідозрила, що всередині останки її зниклої матері”, – розповіло джерело OBOZREVATEL.

Усі шість років тіло жінки лежало на балконі її квартири на вул. Ніжинській

На місце одразу ж приїхали працівники ДСНС, карного розшуку, слідчо-оперативна група. Коли ящик відкрили, всередині виявили муміфіковане тіло жінки.

За словами джерела, наразі ще не відома причина смерті Оксани Сивак. “Пройшло кілька років з її зникнення, тому на всі запитання відповідь дасть судмедекспертиза”, – додав співрозмовник OBOZREVATEL.

Будинок, де сталося вбивство

І все-таки, на його думку, вже можна говорити про вбивство, оскільки тіло було заховано. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У будинку на Ніжинській сталося вбивство жінки

Загадкове зникнення
Оксані Сивак у 2016 році було 43 роки. Жінка нібито вийшла з дому 2 січня та зникла. Незважаючи на пошуки, жодного сліду зниклої виявити не вдалося, хоча, як уже з’ясувалося, на той час її тіло лежало на балконі.

У жовтні 2016 року Оксану Сивак визнали зниклою безвісти. У базі розшуку МВС досі розміщені її дані.

Оксана Сивак у базі розшуку МВС України

Сусіди розповіли журналістам OBOZREVATEL, що всі ці роки квартира не стояла порожня, у ній жили. “До зникнення Оксани вона жила там із матір’ю Риммою, яка отримала цю квартиру, працюючи на підприємстві “Київприлад”. Це був відомчий будинок. Також у ній жила і донька Оксани, у якої вже є двоє своїх діток”, – розповіли люди.

Читайте також  Жиpoвий фaртух: героїня шоу “я сoромлюсь свoго тiлa” шoкyвaла розміром живота (фото)

Квартира, де сталося вбивство

Подією сусіди шоковані та пригнічені. За їхніми словами, коли дізналися, що на балконі знайшли останки жінки, спочатку подумали про бабусю Римму: “На пенсії вона підробляла в сусідній школі. Померла років зо два тому, але ми нічого не знали про похорон”. А ось зараз виявилося, що знайдено тіло Оксани, яка зникла кілька років тому.

За словами джерела OBOZREVATEL, жінка працювала на підприємстві, яке займалося виробництвом інструментів та обладнання для вимірювання, досліджень та навігації.

Сусіди кажуть, що Оксана Сивак була досить потайливою. “Ми більше спілкувалися з її матір’ю, вона завжди зупинялася, розмовляла. А про Оксану майже нічого не знали”, – кажуть люди.

Сусіди не дуже добре знали зниклу Оксану Сивак.

Хто саме вбив жінку, наразі невідомо. Проте, за словами джерела OBOZREVATEL, під підозру потрапив чоловік, з яким зустрічалася Оксана Сивак, – це уродженець Донецької області. Наразі його розшукують правоохоронці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело