“На похоронах був тільки батько”: Нові подробиці смерті 33-річної Тетяни від коронавірусу. Діти і чоловік в ізоляції

Померлу 33-річну жительку Чернівецької області Тетяну Вишиван, у якої перед смертю виявили коронавірус, COVID-19, міг заразити саме чоловік.

Водночас їхніх дітей і літніх рідних чоловіка на наявність захворювання не перевіряли. Про це в інтерв’ю “Фактам” розповіла її мама Людмила Михайлівна, яка зараз перебуває в Італії.

За словами жінки, 18 березня доньку поховали в селі в Кіцманському районі Чернівецької області. На похоронах був тільки батько, який останнім часом не контактував із нею. Чоловікже і двоє дітей Тетяни нині в ізоляції. Жінка вважає, що, найімовірніше, заразив доньку саме зять, який недавно був в Італії.

У чоловіка такий діагноз поки не підтвердили. Водночас Людмила Михайлівна стверджує, що дітей та інших його родичів на наявність коронавірусу поки ніхто не перевіряв.

“Результатів тесту зятя поки немає. А їхніх із Танею дітей – дівчаток шести і десяти років – взагалі не стали перевіряти. Ще перед тим, як у Тані запідозрили коронавірус, зять відвіз дітей до своїх батьків. Відтоді дівчатка там і перебувають. І якщо вони теж заразилися, то не виключено, що коронавірус вже є і у літніх батьків зятя. Але поки цього ніхто не перевіряв”, – підкреслила Людмила Михайлівна.

Лікарі повідомили, що в померлої були важкі супутні захворювання, які, найімовірніше, і стали причиною її смерті. Але мама Тетяни переконана, що медики просто згаяли час, коли ще могли врятувати її доньку.

 

Читайте також  В Італії авто збило групу біженців з України, загинула п’ятирічна дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело