На Львівщині жорстоко вбили продавців магазину (ФОТО)

У четвер, 7 грудня, ввечері у одному з магазинів Борислава правоохоронці виявили тіла продавців без ознак життя та з колото-різаними ранами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора близько 23:10 у Бориславське відділення поліції надійшло повідомлення від керуючого одним з місцевих магазинів про те, що, незважаючи на пізній час, приміщення магазину не здано під охорону, а працівники не виходять на зв’язок.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У магазині правоохоронці виявили тіла двох продавців, 20-річної мешканки Борислава та 27-річного мешканця Дрогобича, без ознак життя та з колото-різаними ранами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Поліцейські встановлюють обставини загибелі працівників магазину, призначено низку експертиз, проводиться досудове розслідування.

Читайте також  Це була пoмcта: у мережі показали нову дружину Дениса Бабкіна та розповіли подробиці стосунків з екс-дружиною

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -