CDC визнає, що ПЛР-тести – це шахрайство

Федеральна агенція “Центри контролю та профілактики захворювань в США” (CDC) нарешті визнала, що ПЛР-тести не мають місця в спробах виявити наявність Covid-19 в організмі людини. Голова CDC Рошель Валенскі сказала ABC News в недавньому інтерв’ю, що “нова наука” показує, що ПЛР-тести не працюють, і уряд більше не використовує їх.

Про це пише Natural News.

Нещодавно оновлені рекомендації CDC не вимагають тестування в кінці ізоляції, оскільки ПЛР-тести можуть залишатися позитивними до 12 тижнів. Раніше в документах безпосередньо з Управління з контролю за продуктами та ліками США (FDA) повідомлялося, що ПЛР-тести були розроблені без будь-яких ізольованих зразків “грипу Фаучі”, оскільки їх не існує.

Замість цього FDA використовувало звичайний грип для «калібрування» тестів, які, як ми зараз знаємо, дають виняткову кількість хибнопозитивних результатів.

“Тепер питання про те, чому ми не включили тест? Просто тому, що ми знаємо, що ПЛР може залишатися позитивним до 12 тижнів. Тому ми мали б людей в ізоляції дуже довго, якби ми покладалися на ПЛР”, – сказала Валенскі.

Читайте також  Нещеплених вчителів зобов'яжуть щотижня робити ПЛР-тести. За чиї кошти та чи допустять їх до роботи?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело