Розгром російської армії та звільнення територій: астролог назвав дату. Залишилося недовго

Розгром російської армії та звільнення територій: астролог назвав дату. Залишилося недовго

За словами астролога, зараз українським захисникам доводиться дуже нелегко, але вже близький той момент, коли ситуація докорінно зміниться.

Про те, що наближається переломний момент у війні, говорять і військові, і експерти, і астрологи. Багато хто пов’язує майбутній успіх ЗСУ з контрнаступом українських військ, що готується, по цілій низці напрямків.

Терміни довгоочікуваного контрнаступу зі зрозумілих причин ніхто не розкриватиме. Проте, за прогнозами астрологів, переломний момент у війні настане вже у травні цього року. Саме цей період буде ознаменований розгромом російських окупантів та значним визволенням українських територій.

Так, за словами астролога Дмитра Урануса, саме у травні ЗСУ зможуть досягти дуже серйозних успіхів на полі бою, передає УНІАН.

“У другій половині травня, у червні та липні є аспекти успішних військових дій, розгрому ворога, звільнення значної частини окупованих територій та великої військової допомоги”, – прогнозує він.

Водночас, за словами Урануса, березень та квітень не є сприятливими місяцями для контрнаступу українських сил. Астролог вважає, що поки що потрібно збирати бойову міць.

“У квітні хороших аспектів для успішного наступу теж мало. Потрібно продовжувати накопичувати сили та завдавати болючих дистанційних ударів. Оптимальний час для гарантованого успішного наступу – друга половина травня”, – зазначив Уранус.

Слід зазначити, що про можливий весняний контрнаступ вже говорять і на Заході – ця тема там стає вже не такою секретною.

Так, американське впливове видання The New York Times з посиланням на американських військових повідомило, що українські військові у штабі командування армії США в Європі та Африці, розташованому в німецькому місті Вісбаден, провели репетицію майбутнього контрнаступу.

Читайте також  Росія може використати тактичну ядерну зброю в Україні через провали на полі бою - директор ЦРУ

За даними видання, штабні навчання пройшли у четвер, 2 березня. На них були присутні найвищі генерали президента Байдена, відповідальні за допомогу США в Україні. Автори статті зазначають, що саме ці генерали мали виробити стратегію, ризики та переваги різних кроків, які Україна може здійснити проти російської армії в найближчі місяці.

Після штабних навчань, на яких був верховний головнокомандувач ОЗС НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі, він високо оцінив “феноменальну” здатність українських військових до адаптації.

Зазначається, який сценарій обиратиме для весняного контрнаступу вирішуватиме українське найвище керівництво.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело