Десятки спортсменів померли або стали каліками після відомих ін’єкцій

Професійні спортсмени в усьому світі помирають від відомих на сьогодні ін’єкцій, а мейнстримні ЗМІ роблять усе можливе, щоб приховати цей факт від громадськості. У кожному випадку у спортсмена відразу після уколу виникають проблеми з серцем, які в кінцевому підсумку призводять до раптової смерті.

Марк Плейн (Mark Playne) з Великобританії веде список таких історій, і цей список швидко зростає.

Коли про це стало відомо, корпоративні ЗМІ назвали це «загадкою». Скільки людей чули про слово «міокардит» до кампанії вакцинації проти COVID? Але не звинувачуйте в цьому «вакцини» – закликають ЗМІ, адже це буде неполіткоректно!

До оприлюднення Operation Warp Speed ніхто не чув, щоб у нормальної людини раптом почав розвиватися міокардит. Зараз це звичайне явище навіть у маленьких дітей.

Natural News подає список спортсменів, у яких виникли раптові проблеми зі здоров’ям, включаючи смерть майже відразу після ін’єкції:

Лексі Рігглз, баскетболістка коледжу, яка «несподівано померла» ще в жовтні;
Том Грінвей, чемпіон-жокей, який помер на початку листопада;
Нельсон Солано, іспанський футболіст, який помер від серцевого нападу на початку листопада;
Шон Роден, культурист і колишній Містер Олімпія, який помер від серцевого нападу на початку листопада;
Лейла да Коста, конкурсантка Міс Світу з Італії, яку знайшли мертвою у своєму будинку після того, як вона не з’явилася на роботу;
Джордж «Да Булл» Петерсон III, якого знайшли мертвим у номері готелю Флориди лише за два дні до того, як він мав взяти участь у конкурсі Містер Олімпія;

Джордан Такер, футболіст, який несподівано помер під час гри;
Аві Барот, 29-річний гравець Саураштри, який помер після зупинки серця.
Є також багато інших випадків, коли гравці падали на землю під час гри та були госпіталізовані. Вважається, що вони все ще живі попри серйозні ушкодження:

Читайте також  Звіряче вбивство студенток в Харкові: поліція показала фото головного підозрюваного

Еміль Палссон, 29 років, ісландський півзахисник, який впав під час футбольного матчу після зупинки серця;
Лютер Сінгх, південноафриканський нападник, якого довелося госпіталізувати після того, як упав на полі;
Кайл Уорнер, гонщик на гірських велосипедах, у якого після другої ін’єкції Pfizer розвинувся перикардит та реактивний артрит.

Лікар Уорнера відмовився визнати, що причиною всього цього був укол, а сказав, що це був «психотичний епізод».
Як пише Natural News, це лише невелика вибірка з багатьох випадків, коли молоді здорові люди після ін’єкції або серйозно захворіли або померли. Як ви помітили, більшість ушкоджень і смертей пов’язані з серцем, і це те, що можна було б очікувати у людей похилого віку або з наявними захворюваннями. Але жоден із вищезгаданих людей не відповідає цій демографічній групі.

Насправді всі вони були у відмінній формі, оскільки вони професійні спортсмени, які регулярно тренуються, здорово харчуються та тримають себе у формі. Єдине, що змінилося в їхньому житті, це те, що вони робили уколи, як від них вимагали. А тепер вони або хворіють на серйозні хвороби, або їх довелося поховати, бо вони пішли з життя.

Додамо деякі смерті спортсменів зі списку Марка Плейна, яких нема у списку Natural News:

17-річний норвезький лижник та біатлоніст Даніель Аакервік (Daniel Aakervik), який зазнав серйозних побічних реакцій після вакцинації.

23-річна спортсменка з Сицилії Віторія Кампо, яка померла від зупинки серця 1 листопада. Її 25-річний брат помер у вересні також від зупинки серця. Він був вакцинований лише за кілька днів до передчасної смерті.

24-річний словацький професійний хокеїст Борис Садецький помер через зупинку серця прямо під час хокейного матчу в Австрії.

Читайте також  Загадкова трагедія обірвала життя молодого українця в Польщі: “у таке важко повірити”

Аргентинський футболіст Рональд Бігліоне помер від тромбів після 2-ї дози вакцини. Спочатку ЗМІ повідомляли, що на момент смерті він страждав на «рідкісне захворювання».

І це – неповний список.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело