Зеленський у небезпеці: мольфарка передбачила достроковий відхід з посади президента

Зеленський у небезпеці: мольфарка передбачила достроковий відхід з посади президента

Президент Володимир Зеленський, який анонсував введення так званого економічного паспорта українця, може завершити термін своєї каденції завчасно. Понад те, йому загрожує серйозна небезпека – аж до фізичної розправи.

Такий прогноз висловила гуцульська мольфарка Марія Цвилінів після проведення ритуалу ворожіння з воском ще у 2020 році на прохання ведучого циклу передач “Світ Навиворіт” Дмитра Комарова, пише “Обозреватель”.

“Хтось за Зеленським стежить і немає нікого, хто б міг його попередити, щоб він був уважний. Хтось може його побити, щось із його майна знищити. Він у небезпеці “, – сказала вона.

Марія Цвилінів зазначила, що Зеленський – людина добра, але вона не може виконати власних передвиборчих обіцянок. Саме з цієї причини він нібито і може піти зі своєї посади раніше терміну. Мольфарка додала, що їй “шкода” Зеленського.

Як розповідав “Апостроф”, раніше астролог Влад Росс передбачав, що зірки несприятливо склалися під час інавгурації Володимира Зеленського, тому йому загрожує небезпека. Справа в тому, що в той час, коли Зеленський клав руку на Пересопницьке Євангеліє, і йому піднесли булаву, відбувалося сходження перевернутого символу (повішена людина).

Читайте також  У Кременчуці зник 8-річний хлопчик: його шукають на суші і у воді (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело