Вчителька розповіла, чому потягала за вухо і вдарила школяра: “не витримала цього всього”

Вчителька фізики ліцею у селі Цміни на Волині Валентина Мельник потягала 9-класника за вухо і вдарила – бо її спровокували. Викладачка каже, що підняла руку на учня вперше за 32 роки роботи.

Вчителька розповіла, чому підняла руку на учня

Валентина Мельник визнає, що переступила межу. Про це вчителька розповіла “Суспільному”.

Вчителька фізики Валентина Мельник працює у школі 32 роки. Вона запевнила, що за цей час ніколи не піднимала руку на учня. А минулого четверга, 18 листопада, – “не стрималась”. Все відбулось на перерві після четвертого уроку.

“Учні спровокували мене до того, що я не стрималася та перейшла межу. Я завела учня до себе. Він до мене викрикував: “Виходь, давай виходь”. І я не витримала цього всього”, – пояснила вчителька журналістам, попросивши не показувати її обличчя.

За словами Валентини Мельник, вона терпіла, а потім не стрималася.

“Скубнула його за вухо і з такими словами до нього: “Що ти хотів цим довести своїми діями”. Скубнула за вухо і так емоційно махала руками. Чи я його сильно вдарила, чи він повернув голову”, – сказала вона.

Вчителька запевняє – була в такому стані, що не може сказати, чи сильно вдарила хлопця.

“Я визнаю, що переступила межу і не виправдовую себе”, – говорить Валентина Мельник.

Після того, як відео з’явилось у соцмережах, вона вибачилася перед учнями.

“Я зайшла в клас і вибачилася перед учнями. Зібралися після того, як побачила це відео. Прийшли батьки. Вони заяву до поліції не писали. Я вибачилася перед батьками, я визнала свою вину, що я зробила неправильно, що я не стрималася”, – сказала вчителька.

Директорка Цмінівського ліцею Людмила Лавренюк додала: коли батько постраждалого учня прийшов до закладу, сказав: “Знаючи свою дитину, я не можу висувати претензії до вчителя”.

Читайте також  Залучення освітян у неділю має бути оплачено, - профспілка

“Зрозуміло, не хотілося б, щоби таке було. Але заяву до поліції батьки відмовилися писати. Вони сказали, що вибачають вчителю, який попросив вибачення. Це не є нормою для нашого закладу”, – сказала Людмила Лавренюк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело