Хто стане “Холостячкою” в 12-му сезоні після Злати Огнєвіч – Тіна Кароль, Наталія Могилевська або Леся Нікітюк?

Хто стане “Холостячкою” в 12-му сезоні після Злати Огнєвіч – Тіна Кароль, Наталія Могилевська або Леся Нікітюк? 

Шоумен назвав імена претендентів на звання “Холостячка”. Імена в списку вражають.

Відомий український телеведучий і шоумен, Григорій Решетник дав відверте інтерв’ю, де розкрив деякі подробиці майбутніх проектів, включаючи “Холостяка” і “Холостячку”.

Інтерв’ю з чоловіком вийшло на порталі КП в Україні.

Зараз на телеканалі СТБ показують новий сезон “Холостячки” зі Златою Огнєвіч в головній ролі, паралельно ведуться зйомки 12-го сезону шоу “Холостяк” і при цьому, у продюсерів шоу вже є плани на майбутній сезон “Холостячки”. Хто нею стане, поділився своєю думкою Григорій Решетник.

Шоумен зізнається, що багатьох розглядає на цю роль, і даде піднімає це питання з самими жінками. Одні думають, що це все жарт, але потім надходить офіційне запрошення на кастинг.

Однією з кандидаток є Леся Нікітюк, і сам Григорій Решетник вважає, що вона прекрасна дівчина, і сезон з нею був би вкрай цікавим.

Далі чоловік припустив, хто ще міг би впоратися з цією роллю в майбутньому.

“Тіна Кароль, мені здається, прекрасно б впоралася. Я десь читав, що Наталя Могилевська модерує себе в ролі Холостячки, для Наташі потрібні сміливі, харизматичні чоловіки. Слава Камінська теж холостячка. А Едгар Камінський, у свою чергу, холостяк. Мої творчі ідеї іноді сміливіші, ніж можуть здаватися в контексті мого стриманого сімейного іміджу ” – розповідає Григорій Решетник.

Варто відзначити, що зовсім скоро відбудеться фінал шоу “Холостячка” зі Златою Огневич, і глядачі дізнаються, хто стане її обранцем. Чи залишилися вони разом після проекту, і як далеко зайшли з відносини за межами шоу.

Читайте також  “Я не повинна була нарoдитися”, – Ірина Білик розповіла дуже вiдвeрту історію

Фінальний епізод відбудеться вже на початку грудня, тому потрібно бути готовим до всього.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело