В Україну суне антициклон з сильними морозами: дата

В Україну суне антициклон з сильними морозами: дата

Погода в Україні протягом нового робочого тижня, переважно буде під впливом антициклону, який принесе відчутне похолодання вдень, а вночі – посилення морозів.

Читайте нижче на Styler прогноз погоди для України з 8 по 12 листопада.

Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, 8 листопада все ще збережеться більш комфортна температура, але далі вона піде на зниження.

Вдень у понеділок +7+11 градусів на заході і півночі, в центрі і на сході +9+13, а на півдні +13+16 (у Криму до +19 градусів). Вночі очікується +2+6, а в південних областях +6+8.

У центрі – хмарно і невеликі опади, на інших територіях дощі малоймовірні.

У вівторок, 9 листопада помітно похолодає по всій країні, а на сході і півдні ймовірні сильні дощі. На інших територіях – сухо і переважно малохмарно.

Вдень +2+6 градусів, вночі 0… +4. Тепліше на півдні та сході, +7+10 вдень, +5+9 вночі. У Криму +11+13 вдень і +8+10 в нічний час, а на Закарпатті +9+11 вдень, а вночі – холодно, +2+4 градуси.

У наступні три дні опади в країні малоймовірні, але температура знизиться ще більше.

10 листопада буде ясно, сонячно, але холодно. Вдень +1+4, на заході і півдні температура вище, +3+8 градусів. При цьому вночі вдарять морози, -3… -6 градусів, на південному сході в нічний час +2… -2. На Закарпатті вдень +9+11, вночі -1… -3.

11-12 листопада буде схожа погодна ситуація, але нічні морози трохи пом’якшаться. Опади не передбачаються.

Також у гідрометцентрі на завтра, 8 листопада, прогнозують мокрий сніг в Карпатах.

А синоптики Gismeteo кажуть, що вже з 15-16 листопада температура вдень на півночі і в центрі може досягти нуля і навіть мінусу.

Читайте також  Народний синоптик Діденко розповіла, коли до України повернеться зима

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело