Ясновидиця “Битви екстрасенсів” передбачила завершення пандемії і назвала дату: “Все буде трохи по-іншому”

Ясновидиця “Битви екстрасенсів” передбачила завершення пандемії і назвала дату: “Все буде трохи по-іншому”

Зірка “Битви екстрасенсів” Лінда Хевард-Міллс прогнозує, що до колишнього життя людство зможе повернутися через кілька років

Зірка “Битви екстрасенсів” Лінда Хевард-Міллс заявила, що до колишнього життя яке було до пандемії коронавірусу людство зможе повернутися до 2024 року.

Одна з найяскравіших учасниць проєкт розповіла Teleprоgramma.pro, яким буде 2022 рік і чи чекають людство нові епідемії. Ясновидиця також припустила, коли людство переможе небезпечну хворобу.

“Мені здається, що те життя, яке вважалася нормальним до пандемії, повернеться до 2024 року, але вже все буде трохи по-іншому.”, – заявила вона.

Як зазначила ясновидиця, у майбутньому можуть бути й нові пандемії. А сприятливими умовами для нових мутацій вірусів назвала глобалізацію, пересування людей по всьому світу, тісне спілкування між тваринами й людьми, особливо у вигляді заводського вирощування великої худоби й птиці для м’яса.

“Але не варто впадати у відчай, бо за два роки пандемії ми багато чому навчилися! Ми зробили величезні кроки в розвитку вакцин, причому не тільки від ковіду. Немає лиха, без добра! Будуть нові віруси, але ми будемо до них готові. А коронавірус навіть після 2024 року нікуди не дінеться, він стане як грип.”, – пояснила вона.
За словами екстрасенса, щороку люди будуть створювати нові вакцини й ними робити щеплення, як від грипу. А сам вірус ослабне і буде менш небезпечним. Вона додає, що мета мутації вірусу – довге співжиття зі своєю жертвою, а не її вбивство.

Читайте також  Поєднання кави з молоком дає несподіваний ефект

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело