“Люди закінчаться”: шокуюча заява відомого лікаря

“Люди закінчаться”: шокуюча заява відомого лікаря

Якість медпослуг в лікарнях через різкий ріст навантаження вже невдовзі зменшиться в рази. А перехворіють ковідом усі, інфікування не уникнути. Смертей більшатиме.

Про це в ексклюзивному бліцінтерв’ю Оглядачу заявив лікар-імунолог Борис Донський. За його прогнозом, українську медицину чекають “найгірші часи” через наплив у стаціонари інфікованих коронавірусом. Водночас він зазначив, що закриватися медустанови не будуть, але якість медичних послуг під час збільшеного тиску на лікарів може знизитися в рази.

“Просто ефективність їхньої роботи в такому режимі стає нижчою і нижчою”, – зазначив фахівець.

Донський не став робити прогноз щодо кількості виявлених випадків захворювання на добу, але зазначив, що це ще нас усіх “неприємно здивує”.

“Приємна новина в тому, що все одно цьому всьому настане кінець. Люди закінчаться. Тобто всі або перехворіють і одужають або перехворіють і не одужають”, – сказав він.

На думку експерта, більша частина населення країни так чи інакше отримає імунітет до захворювання. Ті ж, хто не вакцинувався – природним шляхом.

“Але виживуть не всі – це закон природи”, – підкреслив Донський.

Він також наголосив, що українці не мають “генів від коронавірусу”, а єдиним дієвим і менш небезпечним способом захистити себе від інфекції залишається щеплення від COVID-19.

Читайте також  БЦЖ захистить від коронавірусу за однієї умови – медик

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело