Віртуальне рабство замість шоу: аферисти “розводять” охочих взяти участь у “Холостяку” українок

Віртуальне рабство замість шоу: аферисти “розводять” охочих взяти участь у “Холостяку” українок

Журналісти попереджають: усі кастинги починаються з анкети, яку можна заповнити лише на сайті телеканалу.

Скоро стартує новий сезон проекту “Холостяк”, тож активізувалися шахраї. Вони просять заповнити анкету нібито для участі в романтичному шоу: надсилати інтимні фото й відео дівчат, а потім шантажують ними. “У мережі поширюється анкета для участі в новому сезоні проекту “Холостяк”. У ній кандидаток запитують, чи згодні вони на сцени в ліжку, і просять прикріпити свої фото в білизні. Крім того, шахраї стверджують, що новим “холостяком” буде голова правління НАК “Нафтогаз” Андрій Коболєв”, – повідомляє прес-служба СТБ.

Директорка студії StarLightProduction Анна Калина повністю спростовує це і каже, що у справжній анкеті дівчат ніколи не питатимуть про інтим. Крім того, сам кастинг на проект уже завершився.Журналісти попереджають: усі кастинги починаються з анкети, яку можна заповнити лише на сайті телеканалу. Крім того, у ній вас ніколи не проситимуть надіслати інтимні фото.

Нагадаємо, “Холостяк” — реаліті-шоу побачень, що з’явилося в березні 2011 року на українському телеканалі СТБ. У кожному випуску головний герой зустрічається з одною або одразу декількома дівчатами. Ці побачення проходять в різних місцях — у ресторані, у басейні, на кораблі, на віллі й так далі. Кількість претенденток зменшується з кожним випуском: холостяк сам вирішує, кого залишити, і з ким він хотів би познайомитися ближче. У фіналі залишаються тільки дві дівчини. Після їхнього знайомства з батьками холостяка, герой робить свій вибір у шоу.

Читайте також  У МВС готують нові правила дорожнього руху

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело