Згоріли живцем в авто: на Закарпатті в ДТП загинули патрульний, військовий і дві дівчини

У Закарпатській області 15 жовтня легковий автомобіль врізався в евакуатор. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей – співробітник поліції, прикордонник і дві дівчини. Ще одна людина постраждала.

Згоріли живцем в авто: на Закарпатті в ДТП загинули патрульний, військовий і дві дівчини. Фото та відео

Аварія сталася на автодорозі Мукачево – Чоп в селі Великі Лучки близько 4:00. Про це повідомляється на сайті ГУНП області (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

Як встановили правоохоронці, автомобіль Renault врізався в евакуатор, який в цей момент забирав інше авто, що потрапило в ДТП напередодні. Від удару легковик загорівся.

У ній перебувало четверо людей – всі вони загинули. Це співробітник Управління патрульної поліції в Закарпатській області, який був за кермом, а також пасажири – військовослужбовець Чопського прикордонного загону та дві дівчини 17-ти і 18-ти років.

Як уточнили в МВС, загиблим поліцейським є 21-річний лейтенант Ігор Марчишак.

Загиблим поліцейським виявився Ігор Марчишак.

Також численні травми отримав 44-річний водій евакуатора.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Також було опубліковано відео пожежі в автомобілі після зіткнення:

<iframe width=’620′ height=’400′ src=’https://www.obozrevatel.com/player/2847320.htm’ title=’embed’ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe>

Читайте також  Зеленський підписав указ про річну програму Україна-НАТО

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело