31-річна американка потрапила у Книгу рекордів Гіннеса через найбільший у світі рот

31-річна жителька американського штату Коннектикут Саманта Рамсделл стала власницею рекорду з найбільшого у світі роту. Зареєструвати рекорд її спонукали підписники в TikTok — на акаунт жінки підписані 1,7 мільйона людей.
Про це повідомила Книга рекордів Гіннеса.

 

Саманта ще з дитинства розуміла, що в неї нестандартна зовнішність: у її сім’ї ніхто не мав такого великого роту. Але за це її часто цькували й дражнили діти, називаючи, наприклад, «великоротим окунем». Та з часом Саманта прийняла свою особливість.

Фахівці Книги рекордів Гіннеса зустрілися з жінкою в стоматологічній клініці в місті Саут-Норуолк, де здійснили замірювання її рота. Після кількох замірювань електронним штангенциркулем підрахували середнє значення — 6,52 сантиметра — і підтвердили світовий рекорд.

Для розуміння: Саманта може помістити у свій рот ціле зелене яблуко, відкусити шматок від чотирьох чизбургерів, складених один на один, або вмістити цілу велику порцію картоплі фрі з McDonald’s.

Особливість своєї зовнішності жінка тепер використовує в роликах у TikTok — акаунт вона завела у 2020 році під час пандемії. Спершу Саманта пробувала співати й розповідати жарти, але одного разу підписники звернули увагу на її великий рот — і так вона знайшла свою «фішку».

«Мій рот вирізнив мене з-поміж мільйона інших коміків, співаків та інших творців контенту. Ніколи не думала, що можна стати популярною завдяки своєму ротові, але це неймовірно», — каже Саманта.

Вона вже зняла кілька роликів із Айзеком Джонсоном — американським підлітком, який володіє рекордом з найбільшого рота серед чоловіків (його розмір — 10,175 сантиметра).

Читайте також  Дієтолог розповів, як схуднути за допомогою шоколаду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело