Доктор Комаровський потрапив в реанімацію і пережив клінічну смерть

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський розповів про пережиту клінічну смерть, і як його повертали до життя в реанімації.

Дипломований дитячий лікар і телеведучий Доктор Комаровський в програмі “Зірковий шлях” повідомив деякі жахливі подробиці зі свого життя.

“Я такий шлях пройшов, не дай вам Бог всім. Я кілька разів був на межі життя і смерті, переніс клінічну смерть. Ми з дружиною, напевно, 15 років життя не могли взяти відпустку разом. Тому що я їхав один місяць з дітьми відпочивав, вона – другий”, – відверто розповів Євген Комаровський.

Клінічна смерть у Євгена Олеговича настала під час роботи, коли в його руках вибухнула кварцова лампа у відділенні реанімації. Комаровський впав без свідомості, а лампа впала на нього, але в цей момент вирвалася з розетки.

“Увечері прийшов додому, дружина говорить: “Тебе струмом убило? “. Я питаю: “Ти звідки знаєш?”. А виявляється, у неї були заняття з судової медицини. А там є ознаки смерті від ураження струмом. Там такі знаки: блискавки на шиї, на руках у вигляді судин. А я прийшов – у мене були якісь незрозумілі блискавки на шиї і палець обвуглений”, – поділився сумними спогадами Доктор Комаровський.

Читайте також  Комаровський пояснив, кому потрібно носити маски

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело