Мішина розповіла про труднощі в стосунках з Еллертом після проєкту “Холостячка”

Українська акторка, головна героїня першого сезону реаліті “Холостячка” Ксенія Мішина зізналася, що після проєкту у неї і її обранця Олександра Еллерта виникали деякі труднощі у стосунках. Так, вона заявила, що їм було складно приховувати факт того, що вони разом.

Мішина розповіла про труднощі у стосунках з Еллертом після проєкту 'Холостячка'
За словами Мішиної, вона постійно стежила за тим, щоб її та Еллерта ніхто не побачив разом. Доходило до того, що пара їздила різними ліфтами, розповідала Ксенія в ефірі постшоу “Як вийти заміж”.

“Були певні труднощі, нікуди не можна було ходити разом… Ми навіть їздили різними ліфтами”, – згадувала Мішина.

Акторка також розповіла історію, після якої в мережі з’явилися припущення, що Еллерт і Мішина все-таки разом. За словами Ксенії, одного разу вона взяла автомобіль Олександра і поїхала у справах. Дорогою вона зняла stories в Instagram з автомобіля обранця, забувши, що в Еллерта в машині червоні ремені безпеки. Після цього уважні шанувальники запідозрили пару в тому, що вони разом – тоді з’явилося безліч новин щодо цього.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Ксенія Мішина розірвала стосунки зі своїм коханим Олександром Еллертом. Вона виклала допис, у якому заявила, що розлучається з Олександром. Причину розриву стосунків вона уточнювати не стала. “Ми більше не пара, це моє остаточне рішення”, – говорилося у публікації зірки.

Пізніше Олександр Еллерт оригінально відреагував на допис Мішиної про розставання, опублікувавши на сторінці в Instagram скриншот з Вікіпедії. Артист показав сторінку з роз’ясненням слова “драма”.

Нещодавно Еллерт прокоментував стосунки з Мішиною після розставання. Він не підтвердив чутки про возз’єднання з акторкою, і не спростував. Артист повідомив, що “він скуповує квіти у всіх квіткових магазинах”.

Читайте також  Тілль Ліндеманн знайшов заміну Лободі(фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело