Сутенер дівчат, яких “накрили” в сауні у Луцьку- багатодітна мати

Стійку групу, яка займалася наданням послуг дівчат за викликом у саунах, організувала багатодітна матір. Одна з дівчат, сутенершою яких вона була, таким чином заробляла собі на пологи, адже перебувала на останньому місяці вагітності.

Нагадаємо, нещодавно волинські правоохоронці знешкодили організоване злочинне угруповання, що займалося звідництвом.

Організувала розпусний бізнес багатодітна мати, 38-річна Ірина. Вона вчинила дуже просто: приїхала в один із комплексів відпочинку, залишила адміністратору свій номер телефону і сказала: «Потрібні будуть дівчата – звертайтеся».

Як пізніше пояснювала вона правоохоронцям, у неї не було іншого виходу: тільки таким чином вона могла прогодувати трьох своїх дітей. Роботи у Ірини не було, а сама вона жила з дітьми у напівзруйнованому будинку, який знімала.

Та й самі «нічні метелики», послуги яких сутенерша пропонувала клієнтам, займалися свої ремеслом виключно з любові до своїх дітей. Деякі повії залишали своїх малюків звідниці, поки задовольняли бажання чоловіків, а кілька «дівчаток», що знаходяться на останніх місяцях вагітності, заробляли продажної любов’ю собі на пологи.

«Я випадково потрапила до Ірини, – розповіла одна з повій, Роза. – Їхала додому, в бік Рівного. Запізнилася на маршрутку, та й стипендію в той місяць не отримала. Стояла на дорозі, не знала, як мені бути. Якийсь незнайомий чоловік запропонував оплатити мені таксі, щоб мене доставили, куди потрібно. Я спочатку відмовлялася, боялася. А потім погодилася. Ну, загалом, так я дізналася, як можна заробити легкі гроші. За годину з клієнтом наші дівчатка беруть 400-500 гривень. За ніч – 1500-2000».

«А у мене взагалі життя важке, – поскаржилася ще одна повія, Юлія, яка перебуває на останньому місяці вагітності. – Росла я в інтернаті. Закінчила його – йти нікуди. У батька мого інша сім’я, мати бомжує. А тут ще я завагітніла. Ось пішла заробити. Гроші-то треба брати десь. Не з голоду ж вмирати. Але потім потрапила в лікарню на збереження, і тепер вже, напевно, на виклики їздити не буду. А взагалі мені в цьому світі ні на матір, ні на батька, ні на Бога сподіватися не доводитися. Тільки на себе та на Іру. Вона мене до себе взяла, роботу дала. Я їй дуже вдячна».

Читайте також  “Били кропивою і шлангом по голому тілу, а рани посипали сіллю”: підлітки жорстоко закатували 32-річного чоловіка на Житомирщині

У Ірини не було відбою від клієнтури. Адміністратори комплексу відпочинку знали, що звідниця доставить дівчат вчасно і відвідувачі залишаться задоволені. Якщо було потрібно, сутенерша привозила повій сама, і тоді чоловік міг вибрати з декількох дівчат ту, яка йому сподобається. Бізнес приносив дохід не тільки Ірині, але ще й адміністратору, охоронцям закладу, а також водієві, який возив дівчат на виклики.

«Найбільше мене вразило те, що організатор злочинного бізнесу втягнула в нього декількох вагітних жінок, – зізнався начальник Управління МВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Під час обшуків ми вилучили мобільні телефони і автомобіль, які використовували в інтересах злочинного бізнесу, а також гроші».

Щодо повій склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). За фактом звідництва розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою). Санкцією статті передбачено позбавлення волі до п’яти років.

Організатора арештували, вирішується питання про оголошення підозри іншим членам організованої злочинної групи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело