Батько школярок взявся самостійно наносити розмітку на дорозі: не дочекався допомоги від комунальників

Батько школярок взявся самостійно наносити розмітку на дорозі: не дочекався допомоги від комунальників

У Херсоні батько школярок втомився чекати реакції комунальників на те, що біля школи, де навчаються його доньки, немає дорожньої розмітки й самостійно взявся за роботу.

Про це розповідається у сюжеті каналу “ВТВ Плюс”. Херсонець, який місяць чекав від комунальників нанесення розмітки біля школи, вирішив більше не гаяти часу.

Протягом двох тижнів чоловік ретельно готувався до роботи, щоб зробити все згідно з державними нормативами, придбати покриття. Розповідає, що дорога нова і він чекав появи розмітки біля школи до 1 вересня. Однак, не склалося.

Чоловік самостійно знайшов в Інтернеті рецепт покриття, необхідні розміри й нормативи. На роботу витратив кілька годин, і, зізнається, навіть не довелося перекривати дорогу. Всі необхідні матеріали він придбав за свій кошт.

Херсонець розповів, що вирішив застосувати не звичайну фарбу, яка тримається на дорозі протягом кількох місяців, а більш якісне і, відповідно, у три рази дорожче покриття – рідкий пластик із затверджувачем. За словами батька школярок, така розмітка повинна “прожити” близько 3-4 років.

Читайте також  ВАУ Наче сестрички! Тіна Кароль та Ліля Ребрик вразили неймовірною схожістю у чарівних сукнях! Ви онімієте коли побачите (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело