“Біль був пекельний”: Фаворитка проекту “Танці з зірками” отримала страшну травму.

Популярна українська гімнастка і учасниця проекту «Танці з зірками» Анна Різатдінова розповіла, як отримала травму.

Про це вона розповіла в рамках проекту Маші Єфросиніної «Іспит».

«Я думала перелом. Біль був пекельний, тобто навіть для мене, для людини, яка звикла терпіти біль. Я не могла взагалі впоратися. Стояло питання: виходити мені на паркет чи ні», – зазначила вона.

Причиною такого стану, стверджує Різатдінова, стали розмови про її шлюб зі скандальним олігархом Олександром Онищенком.

«Був дуже напружений тиждень, тому що ми знімали щоденники, де йшлося про Олександра Онищенка. І для мене це було складно морально. Мені здається, що ця травма сталася чисто на нервах. Я не могла розігнутися», – підкреслила вона.

Однак після того, як медики зробили гімнастці блокаду, вона змогла вийти на паркет.

Як повідомлялося раніше, олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики і зірка ефірів шоу “Танці з зірками” Анна Різатдінова зворушливо привітала головного чоловіка в своєму житті з днем ​​народження.

Йому виповнилося 12 листопада два рочки. Анна народила сина Романа в шлюбі з олігархом Олександром Онищенком, з яким не так давно розлучилася. Зараз гімнастка виховує сина одна і говорить про те, що він для неї є головним чоловіком в її житті.

«Сьогодні головному чоловікові в моєму житті виповнюється два рочки ❤️ моє чудо, мій чемпіон, мій найулюбленіший Ромочка зробив мене найщасливішою мамою на світі », – підписала вона миле відео з сином.

Читайте також  Стали відомі ще одні учасники проекту «Танці з зірками». Ніколи не здогадаєтесь, хто саме!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело