Володимир Зеленський заговорив про повномасштабну війну з Росією: “Потрібно змусити”

Володимир Зеленський заговорив про повномасштабну війну з Росією: “Потрібно змусити”

Український президент хоче провести саміт з приводу ситуації на Донбасі.

Володимир Зеленський заявив про те, що не виключає війну з Росією, а також зазначив що хоче провести предметний саміт з приводу ситуації на Донбасі.

Про це він розповів під час зустрічі YES Brainstorming Ялтинської Європейської Стратегії в Києві, передає портал Офісу президента.

Зокрема, у відповідь на питання чи змінилося його ставлення до Путіна, Зеленський повідомив, що не думає про це.

мене більше цікавить, чи можемо ми дійсно предметно зустрітися. Не декларативно, як він це робить з деякими державами, – повідомив він.

Також Володимир Зеленський зазначив, що після саміту в трирічній давності мало що просунулося і велика частина питань не вирішено. Причину український президент бачить у небажанні російської влади.

Вони не бачать в цьому сенсу-вирішити питання і швидко закінчити війну. І це вже мої проблеми – що я можу зробити, як мені потрібно змусити їх мати бажання предметно говорити про деокупацію наших територій, – повідомив він.
Крім цього Зеленський повідомив, що не виключає ситуації повномасштабного військового конфлікту між Російською Федерацією і Україною. За його словами, ініціатором цього може виступити сусідня держава.

Читайте також  Зеленський ввів до структури Адміністрації Президента своїх помічників та представників

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело