П’яна жінка зґвалтувала гея: “Моє життя зруйноване!”

Кінорежисер розповів, як його життя було зруйноване після того, як його зґвалтувала на вечірці п’яна жінка. За словами Френка МакГоуен, він намагався покінчити життя самогубством і переніс посттравматичний стресовий розлад через жахливий напад Шеріл Коттрелл.

Френк був на домашній вечірці в Глазго, коли Шеріл спочатку намагалася спокусити його, а потім стала ображати чоловіка, дізнавшись, що він – гей. Френк хотів піти від неадекватної жінки, але вона не здавалася.

ноді я не можу встати з ліжка, тому що до сих пір скутий страхом. Коли я встаю, то починаю нестримно ридати. Я все ще відчуваю себе порожнім. Мені здавалося, що я – єдиний хлопець в світі, що пережив таке огидне насильство.

За словами постраждалого, він пішов на кухню, щоб випити склянку води, і Шеріл пішла за ним. Вона питала інтимні подробиці про його партнера і продовжувала натякати на секс, після чого накинулася на переляканого Френка. Я просто хотів піти і попросив її відійти. Вона злилася. Щось впало з полиці, і я нахилився, щоб підняти, і в цей момент вона накинулася, засовуючи всередину мене свої пальці. Я немов остовпів і не міг повірити в те, що трапилося. Я стікав кров’ю!

Френку довгий час довелося боротися за справедливість, і врешті-решт Шеріл визнали винною. Її помістили в реєстр сексуальних злочинців і засудили до 120 годин громадських робіт. Але, на думку жертви, покарання є недостатньо жорстким. Через пережите чоловік розлучився зі своїм партнером, постійно страждає від знущань, і через них йому довелося покинути свій будинок.

 

Читайте також  Намагався вбити колегу через мовний конфлікт: у сусідній області засудили переселенця зі Сходу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело