Комаровський попередив про приховану небезпеку хропіння: “Вирізали в дитинстві”

Комаровський розповів, чим небезпечний хропіння і порушення дихання”

Євген Комаровський розповів про показання до аденотомії

Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров’я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.
Вчора, 11 лютого 2021 року, в співтоваристві Комаровського з’явилася корисна публікація з показаннями до аденотомії — до хірургічного видалення аденоїду (патологічно збільшеної глоткової мигдалини) через деякі причини.
“Збільшення аденоїдів, при якому мають місце: стійке порушення носового дихання; нічне хропіння; порушення сну; задишка в нічний час; рецидивуючі отити і порушення слуху; хронічні синусити; деформація лицьового скелета”, — йдеться в публікації Євгена Комаровського.

“У 3 роки гіпертрофія аденоїдів 2 ст і мигдалин 2 ступеня. Призначили лікування, через місяць контроль. Подивимося динаміку, може і видаляти доведеться. Крім хропіння нічого не турбує”, “Всі рекламники зібралися в одному місці. У вас у всіх проблеми з аденоїдами?”, “Підкажіть будь ласка,.. нам сказали одночасно видаляти і аденоїди і мигдалини. Яка думка у вас на цей рахунок?”, “Мені вирізали в дитинстві аденоїди. Це фільм жахів. Прив’язані руки і ноги і кров, що стікає з рота в металевий лоток. І я, від жаху не вимовляє ні звуку”, — написали користувачі в коментарях.

Читайте також  ТЕРМІНОВО! Країну засипає снігом! Що коїться із цим світом! Ви будете шоковані від деталей!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело