Новий тренд: як вишиванки стали найпопулярнішим вбранням для свята Першого дзвоника

Новий тренд: як вишиванки стали найпопулярнішим вбранням для свята Першого дзвоника

Передсвятковий передвересневий ажіотаж відчувають і магазини вишиванок.

У школи Києва 1 вересня не пускатимуть батьків без COVID-сертифіката про вакцинацію або ж ПЛР-тесту. Нові вимоги для роботи в “зеленій зоні” освітянам оприлюднила столична влада. Такі рекомендації розробили на всі рівні епідситуації.

Так, школам Києва заборонили проводити масові заходи без масок, заходити групами і бути в школі батькам. Заборонено навіть індивідуальне відвідування школи дорослими без довідки про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту. Міністерство здоров’я рекомендує всі врочисті лінійки в День знань провести просто неба.

А що стало головним трендом одягу на свято Першого дзвоника, цьогоріч “шкільні старти” покажуть.

Між ранцями і пеналами на шкільних ярмарках у вишиванки — почесне місце. Вони тут є різних барв і різної ціни, особливо великий вибір для найменших. Вишиванка оселилась у гардеробі школярів уже як базовий одяг. На Перше вересня вишите вбрання — серед головних трендів.

Шестирічна Яна до першого класу з мамою готується понад місяць. Усе тому, що родина Мухіних обирає модний нині для школи — Family Look. Мамі й доньці сукні-вишиванки непросто підбирати в тон, а ще є тато.

Дизайнерка вишиванок наголошує: складність у тому, що однаковий одяг у дорослих і дітей уже нестильний, а 1 вересня головна — дитина. І радить поєднувати різних кольорів вишиванки, але зі схожими орнаментами.

Пятірці школярок із багатодітної родини Соколових на Хмельниччині, де мамі не вистачало коштів зібрати всіх до школи, після сюжету в ТСН допомогли глядачі з усього світу і подарували, зокрема й вишиванки.

Читайте також  Канадські хокеїсти вийшли на матч у вишиванках

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело