З травмою ніг вмирала на вулиці: в Запоріжжі жінка майже місяць лежала під деревом і просила допомоги

Звернули на жінку увагу тільки після того, як її історія потрапила в Інтернет.

У центрі Запоріжжя невідомі побили літню жінку. В результаті чого вона отримала травми ніг і вже близько місяця не може нормально пересуватися. Живе бабуся на вулиці.

Про це користувачі написали в місцевому паблік Ridne ZP.

“Майже місяць літня жінка Людмила позбавлена ​​можливості пересуватися, так як її побили невідомі люди. Швидше за все, їй зламали ноги. Вона змушена” ходити під себе “. За допомогою деяких волонтерів і релігійних громад вона забезпечена памперсами, водою і” їжею “. Соцслужби не звертають уваги, на скарги місцевих поліція розводить руками і каже, щоб везли в лікарню “, – відзначили в паблік.

Там також додали, що жінку раніше нібито госпіталізували в лікарню, проте з часом вона знову опинилася на вулиці.

“Їй дали якісь ліки і” викинули “назад під дерево, мовляв, грошей у жінки немає і лікувати її безкоштовно ніхто не буде. Ці уколи Людмила змушена колоти собі сама”, – підкреслили адміністратори сторінки.

Уже після того, як інцидент набув розголосу, на проблему жінки звернули увагу місцеві чиновники. На місце виїхали медики і госпіталізували стареньку до лікарні.

У Нацполіціі області ТСН.ua повідомили, що за фактом побиття жінки правоохоронцям інформація не надходила.

“Наша активістка прийшла на допомогу до жінки. Зараз вона знаходиться в лікарні. Без житла вона залишилася через свого племінника, який зараз відбуває покарання в місцях позбавлення волі. Її будинок він продав іншим людям, тому старенька опинилася в такій ситуації. Про напад на жінку нам інформація не надходила, проте ми будемо проводити перевірку “, – акцентували в прес-службі Національної поліції області.

Читайте також  З кожним роком вийти на пенсію буде важче: у ПФУ повідомили про важливі для українців зміни

Зі свого боку користувачі соцмережі в коментарях до публікації обурилися тим, що місцева влада звернула увагу на ситуацію тільки після розголосу. А саму жінку необхідно відправити в пансіонат для людей похилого віку.

Тобто для того, щоб хтось почав щось робити, потрібно дати розголосу на весь світ.
У цій ситуації низький уклін волонтерам і журналістам.
Жінку потрібно відправити в будинок для людей похилого віку за рахунок міста.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело