“Мамо, ми не туди їдемо”: дівчинка вистрибнула з таксі, яке везло її в невідомому напрямку (ВІДЕО)

“Мамо, ми не туди їдемо”: дівчинка вистрибнула з таксі, яке везло її в невідомому напрямку (ВІДЕО)

У Львові водій однієї із служб таксі повіз дитину не за тією адресою, яку вказали батьки при замовленні. Дівчинка швидко зреагувала, повідомила про це мамі та вистребнула на ходу із автомобіля.

Про події того дня розповіла мама дитини в спільноті “Варта” у мережі Facebook. Жінка розповіла, що повернувшись додому помітила, що кілька посилок вони не забрали із пошти. Вона попросили забрати їх старшу доньку і викликала їй таксі. У застосунку через який викликала автомобіль, вона чітко зазначила адресу.

“Вказую адресу: Широка-Низинна-Широка. Пише дочка в вайбер: мама, ми щось не туди їдемо. Фото скидає, що вони стоять на Левандівському мосту. Дзвоню і кажу: дай трубку водієві. Вона каже, що мама хоче з вами поговорити. Він мовчить і відвертається. Сказала їй вийти з машини. Вона вибігла з авто”, – написала Юліана Гукова.

11-річна дівчинка розповіла, що водій ігнорував навігатор. Коли ж матір змогла додзвонитися до водія і поставити йому питання, чому він не повіз дитину за вказаною адресою, водій назвав вулицю в іншому районі міста і почав стверджувати, що дівчинка дала йому таку адресу.

“Коли ви сідаєте в машину, то водій добре бачить адресу безпосередньо. Викликали поліцію, всі дзвінки водій скидає”, – додала мама постраждалої дитини та вказала марку машини водія і його реєстраційний номер.

Жінка розповідає, що після публікації з нею зв’язалася інша дівчина, яка повідомила що із цим же водієм потрапляла у таку ж ситуацію. І її матір теж забирала зовсім з іншого району, а не з місця призначення.
Львівяни знайшли водія. Але чітких відповідей, чому він так вчинив, та що зотів зробити із дитиною він не назвав.

Читайте також  Все сталося на очах у матері: таксі обезголовив 6-річного хлопчика

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело