У Польщі п’яний українець розніс будинок, в якому була родина (фото, відео)

У Польщі п’яний українець розніс будинок, в якому була родина (фото, відео)

Сам інцидент зафіксували камери відеоспостреження.

У Польщі в Сераковіце (Великопольське воєводство) водій на швидкості врізався в житловий будинок. У 30-річного чоловіка в організмі було майже 2,5 проміле алкоголю.

Про це повідомляє rmf24.pl.

Зазначається, що ДТП сталася рано-вранці 4 серпня, коли мешканці будинку ще спали. Керуючи автомобілем Renault Koleos, 30-річний чоловік (мешканець району Шамотульского), на високій швидкості врізався у житловий будинок. Він також зніс огорожу. За інформацією Yavp.pl, винуватцем аварії є українець.

За словами мешканців будинку, автомобіль вибив вікна та пошкодив меблі. Ніхто з людей не постраждав, адже всі на момент інциденту спали в інших кімнатах.

“Нас розбудив величезний гуркіт, машина врізалася в кімнату, на щастя, в ній нікого не було. Моя дочка і її онуки проспали його” – сказала мешканка будинку, в який в’їхала автівка, в інтерв’ю порталу Międzychód.naszemiasto.pl.

Поліцейські виявили, що в організмі чоловіка було майже 2,5 проміле алкоголю. У салоні також був пасажир. Усіх двох з травмами госпіталізували. Невідомо, в якому вони стані.

Сам інцидент зафіксували камери відеоспостреження. Із запису зрозуміло, що водій практично не гальмував.

Читайте також  В Івано-Франківську в медзакладах заповнені всі ліжка для COVID-19, але місто відкриває школи

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело