Магнітні бурі у серпні: коли очікувати та чим це загрожує

Спалахи на Сонці змінюють наше електричне поле, а на це дуже чутливо реагують наші електрозбудливі тканини.

У серпні 2021 року українців очікують довготривалі магнітні бурі. Людям, які залежні від перепадів космічної погоди, радять не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, а більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також підтримувати правильний раціон харчування і дотримуватися питного режиму.

Коли їх очікувати та як убезпечити себе від магнітних бур – у матеріалі ТСН.ua.

Магнітні бурі у серпні 2021 року будуть досить сильними і тривалими. Фахівці, що аналізують сонячну активність, в останній літній місяць чекають вплив на Землю трьох потужних спалахів. Так магнітні бурі в серпні 2021 року очікуються в наступних числах:

2-3 серпня: на початку місяця очікується тривала, але середньої інтенсивності магнітна буря. Метеозалежні люди будуть відчувати проблеми зі сном, підвищену дратівливість, а у тих, хто схильний до стрибків тиску в несприятливі дні, може погіршитися стан.

16-17 серпня: до Землі дійде сонячний вітер, що несе з собою сліди потужного спалаху. Цей період вкрай небезпечний для гіпертоніків, а також тих, у кого є виражені проблеми з серцем або психікою. У сприйнятливих людей будуть відзначатися порушення сну, головний біль і емоційна нестриманість.

18-20 серпня: після потужної магнітної бурі прийде нова – середнього ступеня. У метеозалежних людей вона викличе порушення сну, головні болі, а також перепад тиску.

Які проблеми викликає магнітна буря

Порушення графіка сну, безсоння вночі, сонливість протягом дня;
Сильні головні болі;
Мінливість артеріального тиску;
Неуважність, дратівливість, занепад сил, зниження концентрації;
Загострення хронічних захворювань;
Розлади психічного і психологічного характеру;
Почастішання серцебиття, тахікардія.
Як вберегти здоров’я під час магнітної бурі

Читайте також  Чоловік Єлизавети II відмовився водити машину після аварії та віддав водійське посвідчення

Врятувати організм можна. Варто забезпечити собі правильний нічний сон: лягати спати до півночі, а вставати без будильника. Обов’язково більше рухатися: ходити пішки, плавати, займатися гімнастикою, але не бігати.

Важливо у ці дні відмовитись від стимуляторів на кшталт кави, а також дуже гарно харчуватися. Віддавати перевагу слід здоровій їжі та достатній кількості води, а від смаженого та жирного краще відмовитись.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело