Почувшu крuк жінкu, він включив камеру. У декількох метрах над землею він побачuв мaленьке тілo

Почувшu крuк жінкu, він включив камеру. У декількох метрах над землею він побачuв мaленьке тілo

Що може бути гірше, ніж необхідність ризикувати життям власної дитини?

І навіть якщо часом такий ризик буває неминучий, неможливо навіть уявити, що відчуває при цьому мати. Подружжя Олена і Віталій змушені були пережити цей кошмар.

Люди, що проходили повз п’ятиповерхової «хрущовки» в житловому кварталі Дубки побачили, як з вікон квартири на четвертому поверсі повалив густий чорний дим. Пожежа. Але тут  в жаху побачили, як відчинилося вікно на балконі п’ятого поверху.

Люди! Сім’я з чотирьох осіб, яка живе поверхом вище, виявилася у вогняній пастці. Пожежа вже вирувала у під’їзді, і у людей залишався тільки один вихід.

Під ноги юрбі перехожих впав великий важкий згорток – батько сімейства скинув з балкона килим. Коли люди, прийшовши до тями від шоку, схопили і розтягнули килим над землею, у вікні п’ятого поверху появилась маленька дитина.

Наступні дві хвилини стали для молодої сім’ї справжнім кошмаром.

На щастя, трирічна Ксюша і маленький Женя, якому було всього 11 місяців, не постраждали. Олена відбулася, хоч і зовсім не легким, але все-таки переляком. Але, на жаль, Віталію пощастило менше. Добровольці не змогли утримати дорослого чоловіка у висячому положенні, і він сильно вдарився об землю, зламавши руку і пошкодивши хребет.

Пізніше стало відомо, що причиною загоряння стала банальна необережність. Господиня квартири смажила млинці, масло потрапило на фіранку, і та загорілася. Жінка серйозно постраждала у вогні, але залишилася жива.

Через кілька днів відео розлетілося по Мережі, і сім’ю буквально атакували журналісти. Навіть Віталій, який ледве міг підняти голову від подушки, давав інтерв’ю в лікарні. Добровольців, який врятували сім’ю від загибелі, місцева влада урочисто нагородила.

Читайте також  «Це дає нам можливість»: Гончарук зробив гучну заяву з приводу ціни на газ

Будемо сподіватися, що Віталію вдасться оправитися від травм, а місцеві жителі і влада не залишать знамениту родину в біді, якщо тим знадобиться допомога.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело