Це тобі за сина. Облив викладачку фекаліями: до жителя Буковини на обшуки завітали спецпризначенці

Поліція прийшла до чоловіка на Буковині з обшуками. Вони виявили у нього нелегальний пістолет.

Місцеві ЗМІ пишуть, що мовиться про чоловіка, який облив завуча медколеджу фекаліями. Нібито це ветеран АТО Дмитро Корній, однак у поліції імені не пишуть.

“Це тобі за сина. Украла чотири роки життя його. Це тобі за сина, г… це, за його диплом. Я тобі дам 300 євро!”, – кричить герой відео, нервовий чоловік.

Це тобі за усі роки знущання над моїм сином. Помста була огидною на неприємною для усіх присутніх. Батько готувався заздалегідь принісши вміст фекалію з пакеті, а потім перелив у відро та здійснив свій злісний план.

Викладачка була в шоці , чоловіка вивели на вулицю та викликали правоохоронні органи. На злочинця впровадження кримінальне правопорушення та здійснили обшук домогосподарства.

У поліції розповіли, що 24 липня, здійснюючи досудове розслідування кримінального правопорушення, провели санкціонований обшук на території домогосподарства 45-річного буковинця.

Коли слідчо-оперативна група приїхала до чоловіка з ухвалою суду про обшук, він почав поводитися агресивно та перешкоджав правоохоронцям виконувати свою роботу,
– стверджують в поліції.

Для забезпечення правопорядку та безперешкодного здійснення слідчих дій, на місце обшуку прибули спецпризначенці.

У чоловіка виявили пістолет
Під час обшуку поліція знайшла та вилучила пістолет, на який у чоловіка не було необхідних дозвільних документів;
а також інші речові докази, що можуть свідчити про протиправну дії.
Правоохоронці заявили, що:

вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами;
вилучений пістолет направлять на експертизу;
вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю.

Читайте також  Трагедія шокувала всю Україну: чоловік закатував 2-річну дівчинку, бо вона "не знала, як звати дядю"

До речі, видання пише, що поліція відкрила кримінальне провадження за зверненням викладачки за статтею про хуліганство. Також стверджує, що у чоловіка вилучили відро, де були нечистоти та мобільний телефон, на який записували відео.

Дружина чоловіка повідомила, що нібито йому стало зле під час обшуків, йому викликали швидку. Також вона стверджує, що все, що відбувається – “підстава поліції.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело