У Чернівцях із почестями зустріли військових, які повернулися з зони ООС

У Чернівцях урочисто зустріли кілька сотень військовослужбовців третьої батальйонно-тактичної групи 80-ї ОДШБр, які більше 10 місяців поспіль захищали Україну в районі проведення ООС.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Військових зустріли їхні батьки, друзі, рідні та кохані. Вони кажуть – чекати на хлопців було дуже важко. Але нарешті всі переживання позаду, адже їхні захисники тепер поруч.

“Вперше за майже рік я почуваюся прекрасно. Чекати було нестерпно, без молитов не проходило. Але нарешті мій чоловік поруч, і я щаслива», – каже дружина воїна Христина.

Зустрічати Героїв, які повернулися із району проведення ООС, приходили цілими сім’ями. Зокрема, сім’я Білецьких із Чернівців розповідає, що останній рік був найважчим у їхньому житті.

“Дуже чекали і найголовніше – дочекалися живого. Цей рік був найважчим у нашому житті. Дуже радіємо, що чоловік нарешті вдома”, – ледве стримуючи сльози каже дружина військового, яка прийшла зустрічати чоловіка зі своєю вже дорослою донькою.

На щастя, за час служби в районі проведення ООС військові окремої десантно-штурмової бригади втрат не зазнали і повернулися додому повним складом.

 

Читайте також  Вантажний кран наскрізь проштрикнув рейсовий автобус

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело