На Житомирщині 15-річна дівчина вбила свого хлопця, його тіло знайшли під купою цегли

У селі Сингаї на Житомирщині 15-річна дівчина вбила свого 14-річного хлопця під час конфлікту. Вона завдала йому ножові поранення в шию і груди.


Тіло дитини знайшли під завалами цегли в покинутій будівлі недалеко від його будинку. Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Житомирській області (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

У поліцію звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що напередодні ввечері її син пішов із дому і до цього часу не повернувся. На місце події, до будинку сім’ї, приїхали правоохоронці і провели огляд особистих речей зниклого, перевірили навколишню територію. Тіло хлопця виявили через кілька годин.

Під час першочергових заходів поліцейські зібрали докази про причетність до вбивства 15-річної дівчини підлітка. Напередодні ввечері вони зустрічалися в покинутій будівлі, де знайшли хлопця, і між ними виник конфлікт.

Правоохоронці розповіли, що початкові свідчення дівчини були нещирими. Підозрювана кілька разів змінювала версії, тому мотиви скоєння вбивства хлопця поки не встановлені. З місця події і з двору дівчини поліцейські вилучили докази причетності її до вчинення злочину.

Дівчина затримана, їй повідомили про підозру. За умисне вбивство підозрюваній може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Читайте також  Живцем залив цементом: В Миколаєві чоловік жорстоко вбив пенсіонера

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело