В страшній ДТП загинули священник і семінарист

У селі Боголюби Луцького району сталась смертельна аварія. У ДТП загинули священник та семінарист УПЦ МП.


Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 15 червня, близько 5 години ранку. Про це інформує пресслужба ГУНП.

Легковий автомобіль ВАЗ на великій швидкості врізався в залізобетонну дренажну трубу, перекинувся декілька разів та впав у кювет.

На момент аварії в машині перебувало троє чоловіків. Водій та один з пасажирів отримали несумісні з життям травми і загинули на місці. Іншого пасажира госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці встановили, що обидва пасажири – жителі Камінь-Каширського району. Попередньою причиною ДТП, за версією поліції, є перевищення швидкості, через що водій не впорався з керуванням.

“Лучанин, перебуваючи за кермом легковика ВАЗ, ймовірно, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення із меліоративною трубою. Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет”, – йдеться у повідомленні поліції.

Водночас ZAXID.NET повідомив, що у цій аварії загинули священник и семинарист. За словами прессекретаря Волинської єпархії УПЦ МП Віктора Аніпка, загинули клірик Свято-Покровського храму, архідиякон Роман (Ярослав Тюканько) та студент Волинської духовної семінарії Назарій Мільковський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Одесі авто розірвало на частини в ДТП, загинули дві людини. Легковий автомобіль BMW на швидкості влетів в електроопору, від чого його розірвало надвоє.

Читайте також  "П’яний форсаж": у Польщі українець скоїв ДТП та втікав від поліці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело