На Тернопільщині виявили дівчину, яка продавала неіснуючий товар у різні регіони України

На Тернопільщині виявили дівчину, яка продавала неіснуючий товар у різні регіони України

21-річна жителька Кременеччини ще на початку 2020 року у соцмережі створила сторінки фейкових магазинів під назвою “modna_tochka”.

Зловмисниця пропонувала вишуканий та якісний жіночий одяг за дешевими цінами. Перші клієнти з’явилися одразу. Жінки погоджувалися купувати одяг, кидали передоплату за нього, а товар не отримували. На повідомлення продавець не відповідала.

Таким чином, зловмисниця заробила кілька тисяч гривень.

До поліції почали звертатись потерпілі від шахрайства. Вони надали правоохоронцям карткові рахунки, на які перекидали кошти, а також вказали адреси інтернет-магазинів.

У пастку аферистки потрапили жителі Київської, Закарпатської, Одеської, Львівської, Франківської та Харківської областей. Проте цей список, припускають слідчі, може бути значно більшим.

Кременчанці уже оголосили підозру згідно з ч.2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто користувався послугами магазину «modna_tochka», а товар не отримав, звертатися на лінію “102” або за номером 27-16-27.

Читайте також  На Яремчанщині небайдужі перехожі самотужки затримали грабіжника. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело