В Україні військовозобов’язані чоловіки отримають свій унікальний код: рано чи пізно – це чекає на кожного

В Україні військовозобов’язані чоловіки отримають свій унікальний код: рано чи пізно – це чекає на кожного

Багато українців почали панікувати, адже вважають, що внесення їхніх даних до електронного реєстру це те саме, що вручення повістки.

В Україні продовжуються заходи щодо мобілізації, і ніхто не може вгадати, де і коли військовозобов’язані чоловіки можуть отримати повістку в ТЦК, окрім самих працівників цих “центрів”. Важливо знати, що цей процес, взяття військовозобов’язаних на облік, постійно супроводжується змінами та оновленнями.

Мета військкоматів – максимально оновити базу даних, яка зараз повністю “паперова”, та мати дані абсолютно про кожного, хто може отримати повістку та вирушити до лав ЗСУ.

Днями з’явилася інформація про електронний реєстр, створений в Україні для оптимізації даних.

Чоловіки (бо переважно саме вони на даному етапі є військовозобов’язаними), повинні з’явитися до ТЦК та надати про себе основні дані, щоб вони були внесені до бази.

Багато українців почали панікувати, адже вважають, що внесення їхніх даних до електронного реєстру це те саме, що вручення повістки. Мовляв, то коли її справді надішлють — це вже питання часу.

У військкоматах усі заперечують, і кажуть, що дані про більшість військовозобов’язаних у них і так є, проте вони потребують оновлення і нічого більшого.

Зараз насамперед відправляються для взяття на електронний облік ті чоловіки, які працюють офіційно, тобто їх відправляють роботодавці. Також усіх, хто зареєстрований у Центрі зайнятості тощо. Однак процедуру пройде кожен, хоч би як намагався відтягувати цей момент.

Читайте також  В Одесі з колонії втекли двоє грабіжників і насильник дитини

Шукайте деталі в групі Facebook