Заступився за друга, у якого зламана рука: деталі жахливого вбивства юнака у Тернополі

Заступився за друга, у якого зламана рука: деталі жахливого вбивства юнака у Тернополі

 

Подія, яка трапилось під ранок 30 травня у Тернополі, сколихнула місто. Неподалік супермаркету АТБ, що на проспекті Злуки, 45, знайшли мертвим 25-річного чоловіка. У липні Павло мав святкувати день народження. Не судилося…

За інформацією, яку вдалось зібрати ще в день трагедії, було до кінця незрозуміло, чи це вбивство. Тепер є висновок судмедексперта, і все очевидно. Перед смертю чоловікові завдали тілесні ушкодження. Чи затримали когось правоохоронці? Що передувало нещастю? Відповіді на усі питання дає видання “20 хвилин”. Редакція знайшла рідних загиблого. Вони розповіли, як усе трапилося і що відомо у цій справі.

– Не можемо повірити, що Павла більше нема. Знала його лише пів року, але він склав на мене враження дуже позитивної, щирої та надійної людини, – розповідає подруга Павла Анна. – Насправді Паша заступився за друга, і ось його вже нема. Ми, друзі, всі переживаємо, щоб справу не зам’яли!

Працівники АТБ, із якими 30 травня спілкувався журналіст «20 хвилин» розповіли, що мовляв нічого не знають, лиш бачили, що зранку лежало тіло хлопця на стоянці, що розташована між АТБ та «Алюром». Протягом дня ми по крихті збирали інформацію про цей інцидент, щоб дати відповідь на питання – чи було ж це вбивство?

Вони втрьох ходили в магазин

Уже на ранок, 31 травня, редакція «20 хвилин» має всі підстави, щоб говорити про те, що Павло Гоцко (саме так звали хлопця) не помер своєю смертю. Перед тим йому нанесли тілесні ушкодження.

Кореспондентам також вдалося розшукати рідних і друзів молодого чоловіка, які допомогли відтворити події злощасної ночі.

Читайте також  "Пішли вони на х*й!" Кива заступився за 23 лютого в Україні

– Він разом із другом Ромою та його подругою пішли в магазин. Коли вийшли, до них вчепилися неадеквати. Паша вступився за Рому, у того зламана рука, він не міг нічого вдіяти. Дівчина, яка була на місці події, штовхала одного з тих хлопців сумкою. Павло фактично помер у них на руках. Це дуже страшно. Чому швидка їхала на виклик 40 хвилин? У невеликому місті, у час, коли нема заторів? Чому так довго? А може, його могли врятувати. Удар був у висок. Цього було достатньо, щоб вбити людину. Усі друзі шоковані, ми не можемо повірити в те, що похід у магазин закінчився ось так, – говорить дівчина.

У Павла, за словами друзів, не було дружини та дітей, але в нього було багато мрій та планів на життя. Він хотів жити…

– Ми не можемо повірити, що все це сталося. У нас усіх шок. Роман і його дівчина просто не можуть оговтатися, у них на руках померла молода людина. Ми боїмося, щоб справу не спустили на гальмах. Щоб не було чийогось синка, який буде замазувати все, – наголошує подруга Анна.

Це було жорстоке вбивство, кажуть рідні

У Тернополі, як вдалося дізнатися, проживає сестра Павла. Покійний навчався у кооперативному коледжі. Довгий час працював у Португалії разом із двоюрідною сестрою. Нещодавно молодик повернувся у рідний Тернопіль.

Кореспондентам вдалося поспілкуватися із швагром, якого звати Тарас Фучина. Він розповів, що одразу виїхав на місце події, говорив з працівниками АТБ, спілкувався із поліцією. Рідні одразу припускали, що Павла вбили.

– Паша вийшов із товаришем з магазину. У Романа впав навушник, неподалік стояла компанія молодиків, почали сміятися. Почалася штовханина. Павло заступився за друга. Вони накинулися на Павла, дуже сумніваємося, що нападник був один, тому що він був кремезний, навряд один зміг би його вирубити, – припускає пан Тарас.

Читайте також  Біль і сльози: Прикарпаття втратило на війні десятьох Захисників

Рідні добиватимуться справедливого розслідування справи. Адже впевнені, що Павла саме вбили.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело