Окупанти почали обстріли мирних українців на Донбасі: місцеві потерпають від гранатометів

Окупанти почали обстріли мирних українців на Донбасі: місцеві потерпають від гранатометів

Шість порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об’єднаних сил за минулу добу, 29 травня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти відкривали вогонь недалеко від Новозванівки, Майорська, Новгородське, Причепилівки і шуми. Противник здійснив обстріл цивільної інфраструктури останнього із зазначених населених пунктів з протитанкового ракетного комплексу.

На щастя, цивільні особи не постраждали. Також відомо, що окупанти також використовували для порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню міномети 120-го калібру і 82-го калібру, ручні і станкові протитанкові і підствольні гранатомети
“Бойових втрат серед наших захисників немає. Використовуючи координаційний механізм українська сторона СЦКК оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ. Станом на 7 годину ранку, 30 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими військовослужбовцями. Слава Україні!”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також  Астролог назвала три міста, які окупанти закидають ракетами вже наприкінці липня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело