Рідні ридають від горя: 14- річна дівчинка померла уві сні. Причину загибелі мати знайшла прямо в її ліжку…

Рідні ридають від горя: 14- річна дівчинка померла уві сні. Причину загибелі мати знайшла прямо в її ліжку…

Смартфони стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя, а для деяких головним засобом спілкування і дозвілля. Ми завжди тримаємо його поруч найчастіше це останнє, що ми бачимо перед сном, I перше, до чого тягнемося, коли прокидаємося, констатує Good Times.

Ось реальна iсторія молодої дівчини, яка надходила саме так як і мільярди інших. Мати увійшла в кімнату своєЇ 14-pічної дочки, Ле Тxі Xоан, щоб розбудити її вранці. Точніше, вона намагалася, але дівчина не реагувала. У стані паніки батьки негайно відвезли дочку в лікарню. Але коли вона нарешті прибула до відділення невідкладної допомоги, лікарі сказали, що вже занадто пізно.

Мати була в заціпенінні, тому що напередодні її дочка відчувала себе чудово. Але лікар сказав, що дівчину вдарило струмом. Мати була спантеличена як же так вийшло?

Потім вона повернулася до себе додому і попрямувала прямо в кімнату дочки. Жінка виявила, що кабель зарядного пристрою від смартфона Хоан лежав на її ліжку. Хоча він був підключений до її телефону, але не заряджав.

Частина кабелю біля смартфона була спалена. У поліції підтвердили, що знайшли спалений кабель, з розривом в гумовій оболонці, що оголює дроти. Навколо пошкодженої частини кабелю був обгорнутий скотч. Попередне поліцейське розслідування показало, що дівчина підключила свій iPhone 6 до зарядки і кинула на ліжко поруч з собою.

Зарядка зі зламаним кабелем представляє реальну загрозу для життя людини.

Висновок: По-перше, Ви можете використовувати телефон подалі від себе.

По-друге, ніколи не користуйтеся частково зламаним зарядним кабелем, не пошкодуйте грошей і купіть новий.

Читайте також  “Батьківська хата заповнилась невимовним горем”: Сотні людей прийшли попрощатися з бортпровідницею Катериною Статнік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело