Наша по 41.90, ізраїльська – 21.90: українцям продають свою молоду картоплю в два рази дорожче імпортної

Наша по 41.90, ізраїльська – 21.90: українцям продають свою молоду картоплю в два рази дорожче імпортної

Українці не розуміють чому такі ціни

В окупованому містечку Алчевськ вітчизняна картопля коштує дорожче імпортної, яку привезли з Ізраїлю.

Про це повідомили очевидці на сторінці “Алчевськ UA” у соцмережі Твіттер.

Так, молода картопля з Ізраїлю продається за ціною – 26,90 гривень, тоді як молода картопля з України – 41,90 гривень.

Автори журяться і не можуть зрозуміти, як картопля вирощена за межами України, а після транспортована до нас – вигідніша за ціною, ніж вирощена на рідних чорноземах.

“Поясніть мені, чому молода картопля з Ізраїлю коштує – 26,90 грн, а молода картопля з України – 41,90 грн.? Невже, виростити картоплю в пустелі Ізраїлю, після чого транспортувати в Україну, оплатити всі витрати – вигідніше, ніж вирощувати її під Києвом або інших містах України?”, – йдеться в повідомленні.

“А наші агробаї собі гробниці будують як Наполеон))) а це ой як не дешево, в нас і хліб не хліб а набір всяких добавок((“, “Брднск, вчора: міленька-17, крупна-22грв.На базарі”, “наша кросівша.”, “Про підтримку вітчизняного випобника чули? Ото воно”, “Де такі ціни? Запоріжжя від 20 до 25 в залежності від розміру”, “Треба виміряти рівень нітратів. Може картина стане зрозумілою”, “Це щоб Ізраїль нашу не купляв мабуть”, “Бо гроші треба”, “тому що фермери збанкрутували минулого року через ковід. таке ще років п’ять буде”, “Високі податки, дорогі кредити, 0 підтримки від держави, дуже пізня весна. Хто мо не знає, то скоро буде новий податок на землю від 50 соток, а також податок на прибуток домогосподарств 18%, сільське виробництво вмре і будемо істоньки лише імпортні продукти…зате без бариг…”,- коментували українці.

Читайте також  Юрій Горбунов здивував своїм зовнішнім виглядом, таким ви його ще не бачили

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело