Сьогодні гурт Go_A виступить у фіналі Євробачення 2021

Сьогодні гурт Go_A виступить у фіналі Євробачення 2021

Представник України на Євробаченні 2021 гурт Go_A виступить у другій половині фіналу пісенного конкурсу, який відбудеться 22 травня.

Так, стало відомо, під яким номером виступить український гурт Gо-A, який вийде на сцену у другій половині концерту. Тож, глядачі побачать шоу представників нашої країни під номером 19.

Першою заспіває конкурсантка з Кіпру. Також у першій частині конкурсу виступлять: Албанія, Ізраїль, Бельгія, Росія, Мальта, Португалія, Сербія, Велика Британія, Греція, Швейцарія, Ісландія та Іспанія.

У другій частині разом із Go_A покажуть свої номери представники таких країн: Молдова, Німеччина, Фінляндія, Болгарія, Литва, Франція, Азербайджан, Норвегія, Нідерланди, Італія, Швеція та Сан-Марино, яка закриє шоу.

Перший півфінал Євробачення 2021

18 травня в Роттердамі відбувся перший півфінал конкурсу Євробачення. Свої номери показали представники 16 країн, але у фінал пройшли тільки десять. Серед тих, що пройшли до фіналу конкурсу, виявилася й українська група Gо_A.

19 травня Україна різко злетіла в рейтингу букмекерів. Так, вона піднялася з 8 місця на 4-е. Нагадаємо, глядачі дуже бурхливо відреагували на виступ Go_A.

Читайте також  8 липня – День родини: історія та ідеї для свята

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело